Hvad er inkluderet i garantien?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Gode nyheder - vores garantipolitik er her for at sikre, at du er fuldt dækket! Alle fejl, der formodes at være opstået under leveringen eller inden for garantiperioden, vil blive taget hånd om.

Hvis du har brug for at returnere en defekt vare, skal du blot kontakte vores venlige kundesupportteam ved at udfylde vores online kontaktformular på
https://support.viaota.com og hvis du ønsker at vide mere om vores vilkår, kan du besøge dette link: https://viaota.com/termsNår du kontakter os, kan vi bede dig om et par ting, såsom fotos af den defekte vare, dit ordre-id, købsbekræftelse eller betalingskvittering og en kort beskrivelse af defekten.

Men HUSK, at vores garanti ikke dækker fejl, der skyldes din brug af Viaotas kort på din enhed.