Hva er inkludert i garantien?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Gode nyheter – vår garanti er her for å sikre at du er dekket! Eventuelle mangler som antas å ha oppstått under levering eller innenfor garantiperioden vil bli tatt hånd om.

Hvis du trenger å returnere en defekt vare, kan du bare kontakte vårt vennlige kundeserviceteam ved å fylle ut vårt nettbaserte kontaktskjema på
https://support.viaota.com. Dersom du ønsker å vite mer om vilkårene våre kan du besøke denne lenken: https: //viaota.com/terms Når du tar kontakt, kan vi be om noen få ting fra deg, for eksempel bilder av den defekte varen, bestillings-ID, kjøpsbekreftelse eller betalingskvittering og en kort beskrivelse av defekten.

Men HUSK at vår garanti ikke dekker defekter forårsaket av din bruk av Viaotas kort på enheten din.