Hvad kan jeg gøre, hvis min Ryoko-enhed holder op med at virke?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hvis du har problemer med din Ryoko-enhed, og internettet ikke virker, så fortvivl ikke - lad os se, hvad vi kan gøre for at få dig op at køre igen.

Først og fremmest skal du prøve at genstarte din enhed og se, om det hjælper. Ryoko WiFi-enheden opretter forbindelse til det stærkeste 4G LTE-netværk, der er tilgængeligt. Hvis problemet fortsætter, så sørg for, at du ikke er i et område uden signal, og prøv at ændre dit lokale netværk manuelt. Virker det stadig ikke? Det er ikke noget problem! Vores fantastiske supportteam er altid klar til at hjælpe. Bare send os en e-mail på support@getryoko.com, så vil vi gøre vores bedste for at få dit netværk op at køre igen på ingen tid!