Wat valt er onder de garantie?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Goed nieuws - ons garantiebeleid zorgt ervoor dat je volledig gedekt bent! Alle defecten die vermoedelijk zijn opgetreden tijdens de levering of binnen de garantieperiode worden behandeld.

Als je een defect artikel wilt retourneren, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice door ons online contactformulier in te vullen op
https://support.viaota.com en als je meer wilt weten over onze voorwaarden, bezoek dan deze link: https://viaota.com/termsAls je contact met ons opneemt, kunnen we een aantal dingen van je vragen, zoals foto's van het defecte artikel, je bestel-ID, aankoopbevestigingsbrief of betalingsbewijs en een korte beschrijving van het defect.

Maar VERGEET NIET dat onze garantie geen defecten dekt die veroorzaakt zijn door je gebruik van Viaota's Kaart op je apparaat.