Mitä voin tehdä, jos Ryoko-laitteeni lakkaa toimimasta?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Jos sinulla on ongelmia Ryoko-laitteesi kanssa ja Internet ei toimi, ei hätää - katsotaanpa, mitä voimme tehdä saadaksesi sinut takaisin sen käyttöön.

Yritä ensin käynnistää laite uudelleen ja katso, auttaako se. Ryoko WiFi -laite muodostaa yhteyden vahvimpaan saatavilla olevaan 4G LTE -verkkoon. Jos ongelma jatkuu, varmista, että et ole alueella, jolla ei ole signaalia, ja yritä vaihtaa paikallista verkkoa manuaalisesti. Eikö vieläkään onnistu? Ei hätää! Mahtava asiakastukitiimimme auttaa aina mielellään. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@getryoko.com ja yritämme parhaamme mukaan saada sinut takaisin toimintaan hetkessä!