Vad kan jag göra om min Ryoko-enhet slutar fungera?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Har du problem med din Ryoko-enhet och internet inte fungerar, oroa dig inte - låt oss se vad vi kan göra för att du ska komma igång igen.

Först och främst kan du prova att starta om enheten och se om det hjälper. Ryoko WiFi-enheten ansluter till det starkaste 4G LTE-nätverket som finns tillgängligt. Om problemet kvarstår, kontrollera att du inte befinner dig i ett område utan signal och försök ändra ditt lokala nätverk manuellt. Fungerar det fortfarande inte? Inga problem! Vår fantastiska kundsupport är alltid redo att hjälpa dig. Skicka ett e-postmeddelande till oss på support@getryoko.com så ska vi göra vårt bästa för att du ska komma igång igen på nolltid!