Mistä näen WiFi-nimeni ja salasanani?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Tarvitsetko apua WiFi-verkon nimen ja salasanan löytämisessä? Ei hätää! Ne on painettu laitteen sisällä olevaan tarraan, joka on erittäin helppo löytää. Nopeampi vaihtoehto on vain käynnistää Ryoko-laite, painaa WPS-painiketta kerran ja bam! Verkkonimesi ja salasanasi näkyvät suoraan näytöllä sinulle - vain jotta tiedät, salasanasi merkitään "avain". Helppoa!