Wat kan ik doen als mijn Ryoko apparaat niet meer werkt?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Heb je problemen met jouw Ryoko apparaat en werkt het internet niet, maak je geen zorgen - laten we kijken wat we kunnen doen om jou weer aan de slag te krijgen.

Probeer eerst je apparaat opnieuw op te starten en kijk of dat helpt. Het Ryoko WiFi-apparaat maakt verbinding met het sterkste 4G LTE-netwerk dat beschikbaar is. Als het probleem zich blijft voordoen, zorg er dan voor dat je niet in een gebied zonder signaal bent en probeer je lokale netwerk handmatig te wijzigen. Nog steeds geen geluk? Geen probleem! Ons geweldige klantenserviceteam helpt je graag. Stuur ons een e-mail op support@getryoko.com en we doen ons best om je snel weer aan de slag te helpen!