Kuinka yhdistän Ryokoni?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Hei! Aloitetaan Ryoko 4G -laitteesi käyttö. Paketissasi on valmiiksi maksettu SIM-kortti, joka sinun on asetettava laitteeseesi. Ei hätää, se on erittäin helppoa! Varmista vain, että käytät vakiokokoa kolmesta saatavilla olevasta koosta.

Ryoko 4G -hotspotin käynnistäminen on helppoa! Pidä virtapainiketta painettuna. Kun se on päällä, voit yhdistää älypuhelimesi tai muun laitteen hotspotiin kahdella eri tavalla. Ensin voit painaa WPS-painiketta kahdesti ja skannata Ryoko-näytöllä näkyvän QR-koodin puhelimellasi. Tai voit muodostaa yhteyden "Ryoko" -verkkoon, joka näkyy laitteesi Wi-Fi-verkkojen luettelossa. Salasana on merkitty "avaimeksi" Ryoko-näytössä, ja näet sekä SSID: n että salasanan painamalla WPS-painiketta kerran. Kokeile sitä ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää!