Hvordan kobler jeg til Ryoko?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Hei! La oss komme i gang med Ryoko 4G-enheten. I pakken finner du et forhåndsbetalt SIM-kort som du må sette inn i enheten. Ta det helt med ro, det er superenkelt! Bare sørg for å bruke standardstørrelsen fra de tre ulike størrelsene som er tilgjengelige.

Det å slå på Ryoko 4G-punktet er en lek! Bare trykk og hold inne strømknappen. Når den er på, kan du koble smarttelefonen, eller en annen enhet, til det trådløse nettverket på to måter. Den første er trykke to ganger på WPS-knappen, og så skanne QR-koden som vises på Ryoko-skjermen med telefonen. Hvis du foretrekker å gjøre det på en annen måte, kan du koble til «Ryoko»-nettverket som vil være synlig på enhetens liste over Wi-Fi-nettverk. Passordet er merket som en «nøkkel» på Ryoko-skjermen, og du kan se både SSID og passord ved å trykke på WPS-knappen én gang. Prøv det, og send oss en melding dersom du har spørsmål!