Hur ansluter jag min Ryoko?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Nu ska vi se till att du kommer igång med din Ryoko 4G-enhet. I paketet hittar du ett förbetalt SIM-kort som du behöver sätta in i din enhet. Inga problem, det är superenkelt! Se bara till att använda den standardstorlek som finns bland de tre olika storlekar som finns tillgängliga.

Att slå på din Ryoko 4G hotspot är en barnlek! Tryck bara på strömbrytaren och håll den intryckt. När den är påslagen kan du ansluta din smartphone eller annan enhet till hotspot på två olika sätt. Först kan du trycka två gånger på WPS-knappen och sedan skanna den QR-kod som visas på Ryoko-skärmen med din telefon. Om det inte är din grej kan du ansluta till "Ryoko"-nätverket som kommer att synas i enhetens lista över Wi-Fi-nätverk. Lösenordet är markerat som "key" på Ryoko-skärmen, och du kan se både SSID och lösenord genom att trycka en gång på WPS-knappen. Ge det ett försök, och låt oss veta om du har några frågor!