Hvordan tilslutter jeg min Ryoko?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hej! Lad os få dig i gang med din Ryoko 4G-enhed. I din pakke finder du et forudbetalt SIM-kort, som du skal indsætte i din enhed. Bare rolig, det er supernemt! Bare sørg for at bruge den medfølgende standardstørrelse blandt de tre forskellige størrelser, der er til rådighed.

At tænde for dit Ryoko 4G-hotspot er en leg! Bare tryk og hold tænd/sluk-knappen nede. Når det er tændt, kan du forbinde din smartphone eller anden enhed til hotspottet på to forskellige måder. Først kan du trykke to gange på WPS-knappen og scanne den QR-kode, der vises på Ryoko-skærmen, med din telefon. Hvis det ikke er noget for dig, kan du oprette forbindelse til "Ryoko"-netværket, som vil være synligt på din enheds liste over Wi-Fi-netværk. Adgangskoden er markeret som "key" på Ryoko-skærmen, og du kan se både SSID og adgangskode ved at trykke én gang på WPS-knappen. Prøv det, og lad os vide, hvis du har spørgsmål!