Hvordan får jeg mere data?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vil du gerne have mere data? Det skal du ikke bekymre dig om! Viaota har en nem og brugervenlig selvbetjeningsløsning til dig!

For at komme i gang skal du blot gå over til https://my.viaota.com/register og indtaste dit Viaota SIM-kortnummer. Hvis du ikke ved, hvor du finder det, så frygt ej - det står på dit Viaota SIM-kort. Opret derefter en helt ny adgangskode, og klik på "Registrer". Så enkelt er det! Hvis du allerede er registreret, skal du bare gå over til https://my.viaota.com/login og logge ind. Når du er inde på selvbetjeningsportalen, kan du vælge et af vores fantastiske Viaota månedsabonnementer.

Du kan se det vedhæftede foto nedenfor som reference.