Miten lisään dataa?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Haluatko lisätä dataa? Ei hätää! Viaota auttaa sinua helpolla ja kätevällä itsepalveluvaihtoehdollamme!

Aloita  siirtymällä osoitteeseen
https://my.viaota.com/register ja syöttämällä Viaota SIM -korttisi numero. Älä huoli, jos et ole varma, mistä se löytyy - se on painettu Viaota SIM -kortillesi. Luo sitten uusi salasana ja napsauta "Rekisteröidy". Yksinkertaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry osoitteeseen https://my.viaota.com/login ja kirjaudu sisään. Kun olet itsepalveluportaalissa, voit valita yhden mahtavista Viaotan kuukausipaketeistamme.

Voit viitata alla olevaan liitteenä olevaan kuvaan.