Hur kan jag returnera mitt paket?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi vet att det ibland inte fungerar med ditt köp, och det är helt förståeligt! Om du behöver returnera din beställning inom 30 dagar efter mottagandet kan du spåra den med hjälp av det angivna spårningsnumret. Du kan vara säker på att vi hjälper dig. Kontakta bara vårt vänliga kundsupportteam på support@viaota.com och låt oss veta varför du vill returnera din produkt.

Observera att kunden ansvarar för kostnaden för returfrakten, och vi kan inte täcka några avgifter. För mer information kan du besöka vår sida om returpolicy.