Hur fyller jag på min data?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vill du fylla på dina data? Inga problem! Viaota hjälper dig med vårt enkla och bekväma självbetjäningsalternativ!

För att komma igång går du bara till
https://my.viaota.com/register och anger ditt Viaota SIM-kortnummer. Oroa dig inte om du är osäker på var du hittar den - den finns tryckt på ditt Viaota SIM-kort. Skapa sedan ett helt nytt lösenord och klicka på "Registrera". Så enkelt är det! Om du redan är registrerad går du bara till https://my.viaota.com/login och loggar in. När du är inne i självbetjäningsportalen kan du välja ett av våra fantastiska Viaota månadsabonnemang.

Du kan använda den bifogade bilden nedan som referens.