Ger Viaota snabb service?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Du kan förvänta dig ganska imponerande hastigheter - vi pratar om uppladdningshastigheter på upp till 500 Mbps och nedladdningshastigheter på upp till 1000 Mbps! Naturligtvis kan dessa hastigheter variera lite beroende på din plats och de lokala leverantörerna, men du kan vara säker på att Viaota alltid väljer det starkaste 4G/LTE-nätverket i ditt område. Håll dig uppkopplad och streama smidigt!